Babymassage, peuteryoga & cadeaubon

Workshop babymassage 1 x 90 minuten Inclusief handleiding, ontspanningsmuziek voor baby’s, bijdrage aan Warchild & thee € 30,-
Eenmalige privéles babymassage 1 x 1 uur Inclusief handleiding, ontspanningsmuziek voor baby’s en bijdrage aan Warchild € 45,-
Privécursus babymassage 2 x 1 uur Inclusief handleiding, ontspanningsmuziek voor baby’s en bijdrage aan Warchild € 80,-
Duo eenmalige les
babymassage
1 x 1 uur Inclusief handleiding, ontspanningsmuziek voor baby’s en bijdrage aan Warchild € 35,- p.p.
Duo cursus babymassage 2 x 1 uur Inclusief handleiding, ontspanningsmuziek voor baby’s en bijdrage aan Warchild € 60,- p.p.
Cursus peuteryoga 3 x 30 min Inclusief samenvatting oefeningen € 45,-
Mamagesprek 2 x 1 uur Buiten wandelen of een gesprek op locatie. Eventueel gecombineerd met een les babymassage. € 80,-
Vervolg Mamagesprek 1 uur Ieder uur daarna: € 30,-
Cadeaubon De cadeaubon is in te wisselen voor alle diensten. Verpakt in een doosje. Vraag om versiering voor jongen, meisje of neutraal. Ieder bedrag vanaf
€ 20

Aanmelden

Van iedere cursist babymassage gaat er €1,50 van het lesgeld naar het goede doel Warchild. Omdat geen enkel kind in oorlog hoort op te groeien.

Woon je verder dan 10 km van Haarlem af? Dan geef ik alsnog graag les, maar reken ik wel €0,20 per km voor reiskosten (met uitzondering van de eerste 10 km). Indien er parkeerkosten betaald moeten worden, zullen deze doorberekend worden.

Voor de duo cursus geef je je samen op (2 volwassenen en 2 baby’s). De cursus vindt bij één van jullie twee thuis plaats. Indien gewenst, kunnen we ook wisselen van locatie: de ene keer bij de één en de andere keer bij de ander.

Vind je het niet ideaal de privéles bij jouw thuis te volgen? Het is ook mogelijk de cursus bij mij op locatie in Haarlem Noord te volgen.

Aanmelden of een cadeaubon bestellen, doe je via het formulier onder contact.