Privéles babymassage in je vertrouwde omgeving

Alle baby’s vinden babymassage fijn. Aangeraakt worden is voor baby’s een eerste levensbehoefte en is dus net zo belangrijk als voeding en slaap. Toch is ieder kindje anders en ik heb er daarom voor gekozen om naast de workshops, ook privéles aan huis te geven. Samen bekijken we welke technieken het prettigst zijn voor jouw kindje. Tijdens de les houden we rekening met het tempo en ritme van jouw kindje.

Inhoud privéles babymassage

De cursus privéles babymassage bestaat uit 2 lessen van ongeveer 60 minuten. Iedere les masseer je je kindje en behandelen we een stukje theorie. We masseren op het moment dat voor je kindje het prettigst is. Direct bij binnenkomst, of liever na de uitleg. Het voordeel van privéles is dat we de les volledig kunnen aanpassen aan de behoeften van jouw baby.

Na de cursus beheers je alle technieken van de Shantala babymassage en daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met omvattende druk, voetreflexologie of eventueel baby yoga. Er worden thema’s behandeld, zoals lichaamstaal, darmkrampjes en doorkomende tandjes. Natuurlijk is er altijd ruimte voor eigen inbreng of vragen. Ook kun je je kindje tussendoor voeden of naar bed brengen. Wanneer je kindje te moe is, kunnen bepaalde technieken op de pop geoefend worden. Je kunt aan de cursus babymassage deelnemen vanaf dat je kindje 6 weken oud is tot het moment dat je kindje gaat kruipen.

Een eenmalige privéles babymassage is ook mogelijk. In een uur leer je dan de basis van de Shantala babymassage. Alle oefeningen worden behandeld en we proberen ook zoveel mogelijk direct toe te passen bij je kindje. Na afloop krijg je een duidelijke handleiding met plaatjes, zodat je de massage zelfstandig thuis kan blijven doen.

Tarieven en woonplaatsen

De privécursus babymassage kan ook als duo cursus gevolgd worden. Je volgt de lessen dan samen met een vriendin en krijgt allebei korting. Een eenmalige les samen is ook mogelijk. Zie tarieven voor meer informatie.

De privéles babymassage wordt gegeven in o.a. Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Hoofddorp. Woon je ergens anders, maar wel in de buurt? Neem contact op voor de mogelijkheden. Woon je verder dan 10 km van Haarlem af, dan wordt er €0,20 p.km. in rekening gebracht voor de reiskosten (met uitzondering van de eerste 10 km).

Maatregelen rondom Corona

Helaas kunnen de privélessen op het moment niet doorgaan. Hopelijk na 20 mei weer wel. Natuurlijk wordt je kindje alleen maar groter en het zou in deze tijd JUIST fijn zijn om bewust met je kindje bezig te zijn d.m.v. babymassage. Daarom bied ik de cursus nu ook ONLINE aan! De ervaringen van andere cursisten met deze cursus zijn goed! Het bestaat uit 1: een uitgebreide en duidelijke instructievideo, 2: een duidelijke handleiding met plaatjes, 3: een contactmoment waarop je alles mag vragen over de technieken of over je kindje.
Zie voor meer info: online babymassage.

Review Babymassage Lisa KReview Babymassage Elitza ZReview Babymassage Sandra KReview Privéles Babymassage Marloes MReview Privéles Babymassage Sandra JReview Privéles abymassage Gina S