Privéles babymassage in je vertrouwde omgeving

Alle baby’s vinden babymassage fijn. Aangeraakt worden is voor baby’s een eerste levensbehoefte en is dus net zo belangrijk als voeding en slaap. Toch is ieder kindje anders en ik heb er daarom voor gekozen om naast de workshops, ook privéles aan huis te geven. Samen bekijken we welke technieken het prettigst zijn voor jouw kindje. Tijdens de les houden we rekening met het tempo en ritme van jouw kindje.

Inhoud privéles babymassage

De cursus privéles babymassage bestaat uit 2 lessen van ongeveer 60 minuten. Iedere les masseer je je kindje en behandelen we een stukje theorie. We masseren op het moment dat voor je kindje het prettigst is. Direct bij binnenkomst, of liever na de uitleg. Het voordeel van privéles is dat we de les volledig kunnen aanpassen aan de behoeften van jouw baby. Ook is het leuk dat je de les samen met je partner kunt volgen. Voor papa’s is de cursus babymassage ook heel leuk!

Lief & Puur Priveles babymassageNa de cursus beheers je alle technieken van de Shantala babymassage. Ook leer ik je iets over omvattende druk en voetreflexologie. Er worden thema’s behandeld, zoals lichaamstaal, darmkrampjes en doorkomende tandjes. Natuurlijk is er altijd ruimte voor eigen inbreng of vragen. Ook kun je je kindje tussendoor voeden of naar bed brengen. Wanneer je kindje te moe is, kunnen bepaalde technieken op de pop geoefend worden.

Een eenmalige privéles babymassage is ook mogelijk. In een uur leer je dan de basis van de Shantala babymassage. Alle oefeningen worden behandeld en voorgedaan en we proberen ook zoveel mogelijk direct toe te passen bij je kindje. Soms lukt het om de hele massage bij je kindje te doen, en andere keren zijn baby’s na de helft wel moe en doe ik de rest voor op de pop. Na afloop krijg je een duidelijke handleiding met plaatjes, zodat je de massage zelfstandig thuis kan blijven doen.

Je kunt aan de cursus babymassage deelnemen vanaf dat je kindje 6 weken oud is tot het moment dat je kindje kruipt.

Tarieven en woonplaatsen

De privécursus babymassage kan ook als duo cursus gevolgd worden. Je volgt de lessen dan samen met een vriendin en krijgt allebei korting. Een eenmalige les samen is ook mogelijk. Zie tarieven voor meer informatie.

Voorlopig geen lessen te boeken!

Op het moment richt ik me op mijn tekeningen en schilderijen. Dat is een lastige keuze geweest, want ik geef al heel wat jaren met veel plezier de cursus babymassage.

Om ouders toch te blijven stimuleren hun baby’s (en kinderen) te masseren, bied ik de cursus wel nog online aan.

De online babymassage volg je in je eigen tijd, en het bestaat uit een uitgebreide instructievideo, een duidelijke handleiding met plaatjes en een contactmoment, waarop je alles mag vragen over de technieken of over je kindje. Zie voor meer info: online babymassage

Review Babymassage Lisa KReview Babymassage Elitza ZReview Babymassage Sandra KReview Privéles Babymassage Marloes MReview Privéles Babymassage Sandra JReview Privéles abymassage Gina S