Cursus Babymassage Online

Babymassage OnlineDe voordelen van babymassage zijn duidelijk. Ieder kindje en ook alle ouders hebben baat bij het geven van babymassage. Je maakt even heel bewust contact en alleen dat al is heel waardevol. Babymassage vergroot het lichaamsbesef van je kindje, gelukshormonen als oxytocine en endorfine komen vrij en je versterkt de hechtingsband en het zelfvertrouwen van je baby.

In deze tijd, met Corona die heerst, zijn we meer aan huis gebonden. Naast de privélessen babymassage, bied ik ook de cursus babymassage online aan! Deze kun je volgen wanneer het jou uitkomt.

Online babymassage is een complete cursus, waarin je alle technieken van de Shantala Babymassage leert en meer. Ik leg duidelijk uit hoe je de technieken uitvoert, waar je op moet letten, wanneer je het beste kunt masseren en nog veel meer.

Behalve de duidelijke en uitgebreide instructievideo (40 minuten, maar je zou het in delen kunnen bekijken), ontvang je een duidelijke handleiding met plaatjes die je tijdens het masseren kunt gebruiken. Nadat je de video hebt bekeken en een keer geoefend hebt met masseren, plannen we een contactmoment en kun je me telefonisch alles vragen over de film, de handleiding, de technieken of over je kindje.

De ervaringen zijn goed en ik hoop op deze manier nog veel meer ouders aan het masseren te krijgen! Bestel nu en je hebt er nog heel lang plezier van!

Cursus Online Babymassage aanvragen

Prijs: €40,-*
* inclusief €10,- tegoedbon voor een Mama massage

Inhoud:
♡ een uitgebreide instructievideo (40 minuten)
♡ een duidelijke handleiding met plaatjes
♡ een contactmoment waarop je telefonisch alles kunt vragen
♡ muziek die je tijdens de massage kunt gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk:
Wanneer je de cursus aanvraagt, ontvang je een e-mail met informatie en een betaallink. Na ontvangst van de betaling, ontvang je de persoonlijke inlogcode en link voor de video en handleiding. Nadat je de video hebt bekeken en een keer hebt geoefend bij je kindje, plannen we een contactmoment in. De muziek krijg je per mail als MP3 toegestuurd.

Voorwaarden:
Babymassage Online Lief & Puur♡ Om de video’s te kunnen bekijken heb je een youtube account nodig. Je hoeft daar verder niets mee te doen, maar je e-mailadres van je youtube account is gekoppeld aan de link die je ontvangt. Anders kun je de video niet bekijken. Dit voorkomt dat anderen de video kunnen zien. Ik leg dit later nog goed uit.

♡ Het is niet de bedoeling om het materiaal van de cursus te delen. Ten eerste is dat voor de veiligheid, want de cursus is alleen compleet met de handleiding, video én het contactmoment. Daarnaast benadeel je ook andere docenten babymassage daarmee.