Cursus Babymassage Online

Op het moment bied ik alleen nog de Online cursus babymassage aan
 –

Babymassage OnlineDe voordelen van babymassage zijn duidelijk. Ieder kindje en ook alle ouders hebben baat bij het geven van babymassage. Je maakt even heel bewust contact en alleen dat al is heel waardevol. Babymassage vergroot het lichaamsbesef van je kindje, gelukshormonen als oxytocine en endorfine komen vrij en je versterkt de hechtingsband en het zelfvertrouwen van je baby.

Via mijn online cursus babymassage leer ik je hoe je de babymassage in de praktijk kan toepassen, zodat je heel concreet bezig bent met huid-op-huidcontact en de voordelen die babymassage je kindje biedt.

Online babymassage is een complete cursus, waarin je alle technieken van de Shantala Babymassage leert en meer. Ik leg duidelijk uit hoe je de technieken uitvoert, waar je op moet letten, wanneer je het beste kunt masseren en nog veel meer.

Behalve de duidelijke en uitgebreide instructievideo (40 minuten, maar je zou het in delen kunnen bekijken), ontvang je een duidelijke handleiding met plaatjes die je tijdens het masseren kunt gebruiken. Nadat je de video hebt bekeken en een keer geoefend hebt met masseren, plannen we een contactmoment en kun je me telefonisch alles vragen over de film, de handleiding, de technieken of over je kindje.

Op deze manier kun je van de cursus nog jaren plezier hebben. Want ook vertel ik je tijdens de cursus hoe je de massage nog toepassen bij wat oudere kinderen. Omdat het voor hun ook een fijne manier is om prikkels te verwerken.

Cursus Online Babymassage aanvragen

Prijs: €29,-

Inhoud:
♡ een uitgebreide instructievideo (40 minuten)
♡ een duidelijke handleiding met plaatjes
♡ een contactmoment waarop je telefonisch alles kunt vragen
♡ muziek die je tijdens de massage kunt gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk:
Wanneer je de cursus aanvraagt, ontvang je een e-mail met informatie en een betaallink. Na ontvangst van de betaling, ontvang je de persoonlijke inlogcode en link voor de video en handleiding. Nadat je de video hebt bekeken en een keer hebt geoefend bij je kindje, plannen we een contactmoment in. De muziek krijg je per mail als MP3 toegestuurd.