Online peuteryoga & kleuteryoga (2 tot 6 jaar)

SUPERLEUKE EN MAKKELIJK TE VOLGEN CURSUS PEUTERYOGA ONLINE

Online peuteryogaDe cursus Miniyoga Online bestaat uit 3 lessen en is geschikt voor kinderen van 2,5 jaar tot ongeveer 6 jaar oud. De 3 lessen, met ieder een eigen thema, zijn samen goed voor ongeveer 90 minuten aan yoga. De lessen zijn duidelijk en speels. Ik spreek tot de kinderen, maar ouders kunnen natuurlijk gezellig meedoen. Dat zorgt voor mooie momenten samen! Ga samen zitten op een matje, kleed of de grond.. zet de tablet/laptop/tv aan.. en beginnen maar!

Bij jonge kinderen draait alles om de kunst van het herhalen, dus hebben ze voorlopig aan 3 lessen genoeg. Als ze het vaker doen, weten ze wat ze kunnen verwachten en hebben ze meer ruimte om echt met de oefeningen mee te doen. De eerste keer hebben de jongste kinderen aan kijken al genoeg.

En ook dat is al een leermoment. Het gaat er niet om dat de oefeningen perfect worden uitgevoerd. Het gaat er vooral om dat de kinderen een rustmoment op de dag hebben, waarin ze door middel van bewegingen het verschil leren tussen inspannen en ontspannen. Door regelmatig iets aan yoga te doen, vergroten de kinderen het lichaamsbesef. Door de herhaling, worden ze vertrouwder en kan ook het zelfvertrouwen worden versterkt. Ze kunnen letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen komen te staan.

Lees meer over de voordelen van yoga voor kinderen onder het kopje: peuteryoga & kleuteryoga.

Aanvragen cursus miniyoga online

Prijs: NU €15,-

Inhoud:
♡ 3 volledige lessen van ongeveer 30 minuten. De thema’s zijn: “Het Smurfenbos”, “Lente/Zomer” en “Van top tot teen”.
♡ de Zonnegroet, de Maangroet en 3 massages uitgeschreven
♡ aanwijzingen en tips uitgeschreven
♡ een aantal korte lessen die je kind zelf kan doen

Hoe gaat het in zijn werk: Wanneer je de cursus aanvraagt, ontvang je een e-mail met informatie terug, en een factuur (eventueel met betaallink per sms). Wanneer dit is betaald, ontvang je de persoonlijke inlogcodes en link voor de video’s. Je zou de video’s kunnen streamen naar de tv, maar je kan ook de tablet of laptop zo neerzetten dat je mee kan doen. Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wil.

Voorwaarden
Om de video’s te kunnen bekijken heb je een youtube account nodig. Je hoeft daar verder niets mee te doen, maar je e-mailadres van je youtube account is gekoppeld aan de link die je ontvangt. Anders kun je de video niet bekijken. Dit voorkomt dat anderen de video kunnen zien.

Voorbeeld peuteryoga online