Mama massage aan huis

OP HET MOMENT GEEF IK GEEN MASSAGES*

Boek nu een heerlijke ontspanningsmassage voor JEZELF! Dit kan al vanaf 4 weken na je bevalling of vanaf 6 weken na je keizersnede. Een Mama massage aan huis, zorgt voor meer ontspanning tijdens je kraamtijd. Je bent ineens 24 uur per dag aan het zorgen voor je baby en een moment stil staan en voor jezelf zorgen is dan echt nodig. En absoluut geen overbodige luxe. En wat is er dan fijner om zelf gemasseerd te worden? Tijdens de ontspanningsmassage komen de gelukshormonen serotine en oxytocine vrij. Bovendien zorgt serotine ervoor dat je beter kunt slapen.

Mama massage Lief & PuurJe lichaam heeft tijdens de geboorte van je kind een enorme prestatie geleverd! Daar kun je met recht trots op zijn. Hoe de geboorte ook is verlopen. Hoogstwaarschijnlijk ervaar je nog wel wat lichamelijke ongemakken. Een ontspanningsmassage kan helpen deze te verlichten. Natuurlijk houd ik altijd rekening met je (bekken)klachten. In de tafel zit een uitsparing voor je borsten, zodat je heerlijk op je buik kunt liggen.

De ontspanningsmassage helpt je om even alles los te laten. De muziek en geurende olie helpen daarbij. Na alle veranderingen die je lichaam heeft doorgemaakt, wordt je lichaam tijdens de massage met zachtheid aangeraakt en krijgt het de aandacht die het verdient. Je komt echt tot rust en je kunt het moment gebruiken om de bevalling te verwerken of je lijf te bedanken voor alle prestaties. Dit kan ook heel goed maanden of zelfs jaren na de geboorte van je kind(eren). Een ontspanningsmassage is heel fijn, voor ALLE moeders.

Waarom een Mama massage?:

♡ zorgt voor ontspanning in je kraamtijd, of je gezinsleven
♡ kan lichamelijke ongemakken helpen verlichten
♡ kan je helpen beter te slapen
♡ gelukshormonen komen vrij
♡ helpt je om even stil te staan en bij te komen
♡ kan als afsluiting van de bevalling en/of de kraamtijd dienen
♡ het is vooral een cadeautje voor jezelf in deze bijzondere periode

♡ alle mama’s hebben baat bij een ontspanningsmassage, want een blije mama zorgt voor blije kinderen

Quote Taking care of yourself

 

*Op het moment kun je geen Mama Massage boeken

Ik ben gestopt met het geven van massages, omdat ik me nu volledig richt op mijn tekeningen en schilderijen. Dit is een lastige keuze geweest, want ik gun het iedere (nieuwe) moeder zo om een massage te krijgen in haar kraamtijd (of daarna). Maar voor mij is het nu niet haalbaar om alles tegelijk te doen. Wie weet wel weer in de toekomst.

 

 

Mama Massage Inge K