Mama massage aan huis

Boek nu een heerlijke ontspanningsmassage voor JEZELF! Dit kan al vanaf 4 weken na je bevalling of vanaf 6 weken na je keizersnede. Een Mama massage aan huis, zorgt voor meer ontspanning tijdens je kraamtijd. Je bent ineens 24 uur per dag aan het zorgen voor je baby en een moment stil staan en voor jezelf zorgen is dan echt nodig. En absoluut geen overbodige luxe. En wat is er dan fijner om zelf gemasseerd te worden? Tijdens de ontspanningsmassage komen de gelukshormonen serotine en oxytocine vrij. Bovendien zorgt serotine ervoor dat je beter kunt slapen.

Mama massage Lief & PuurJe lichaam heeft tijdens de geboorte van je kind een enorme prestatie geleverd! Daar kun je met recht trots op zijn. Hoe de geboorte ook is verlopen. Hoogstwaarschijnlijk ervaar je nog wel wat lichamelijke ongemakken. Een ontspanningsmassage kan helpen deze te verlichten. Natuurlijk houd ik altijd rekening met je (bekken)klachten. In de tafel zit een uitsparing voor je borsten, zodat je heerlijk op je buik kunt liggen.

De ontspanningsmassage helpt je om even alles los te laten. De muziek en geurende olie helpen daarbij. Na alle veranderingen die je lichaam heeft doorgemaakt, wordt je lichaam tijdens de massage met zachtheid aangeraakt en krijgt het de aandacht die het verdient. Je komt echt tot rust en je kunt het moment gebruiken om de bevalling te verwerken of je lijf te bedanken voor alle prestaties. Dit kan ook heel goed maanden of zelfs jaren na de geboorte van je kind(eren). Een ontspanningsmassage is heel fijn, voor ALLE moeders.

Waarom een Mama massage?:

♡ zorgt voor ontspanning in je kraamtijd, of je gezinsleven
♡ kan lichamelijke ongemakken helpen verlichten
♡ kan je helpen beter te slapen
♡ gelukshormonen komen vrij
♡ helpt je om even stil te staan en bij te komen
♡ kan als afsluiting van de bevalling en/of de kraamtijd dienen
♡ het is vooral een cadeautje voor jezelf in deze bijzondere periode

♡ alle mama’s hebben baat bij een ontspanningsmassage, want een blije mama zorgt voor blije kinderen

Quote Taking care of yourself

 

Boeken Mama massage:

Kosten voor Mama massage aan huis:
60 minuten = € 65,-*

* Inclusief €10,- tegoedbon voor een volgende Mama massage of babymassage (privéles of online babymassage)

Je kunt kiezen voor een volledige lichaamsmassage of juist dat de achterkant uitgebreid gemasseerd wordt. Sowieso besteed ik extra aandacht aan de rug, nek en schouders. Met al het dragen, tillen en voeden van je kindje is dat extra fijn. De rest is in overleg.

TIJDELIJK GEEN MAMA MASSAGES TE BOEKEN!

Vanwege mijn vierde zwangerschap, plan ik op het moment geen nieuwe Mama massages meer in. Heb je nog een cadeaubon liggen? Neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken. Je cadeaubon kun je natuurlijk wel nog verzilveren.

Vanaf december zal dit niet meer lukken en dan kun je je cadeaubon inwisselen voor bijvoorbeeld een portrettekening of geboorteposter. Maar zoals het er nu naar uitziet, zullen alle cadeaubonnen tegen die tijd al gebruikt zijn. Heb je er echter nog 1 liggen, neem dan contact op!

 

Mama Massage Inge K