Kleuteryoga op de basisschool

Peuteryoga oefeningLief & Puur verzorgt lessen kleuteryoga op de basisschool of de buitenschoolse opvang. De kleuteryoga oefeningen zijn gericht op de ontwikkeling van kleuters en zorgen voor een afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van concentratiespelletjes, yogaoefeningen, massage, liedjes en ontspanningsoefeningen. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan de ademhaling en zintuigen.

De voordelen van yoga zijn inmiddels bij iedereen bekend. Ook kinderen hebben er zeker baat bij. Er wordt tegenwoordig veel van jonge kinderen verwacht en yoga biedt ze de kans om de prikkels makkelijker te verwerken. De voordelen van kleuteryoga staan beschreven onder het kopje peuteryoga & kleuteryoga.

Eenmalig of wekelijks kleuteryoga op school

Kleuteryoga haarlemLief & Puur biedt standaard een pakket aan van 4 lessen kleuteryoga. Door herhaling heeft de yoga meer effect. Iedere les heeft een ander thema en spelenderwijs worden de kleuters meegenomen op een yoga avontuur.

Natuurlijk kan er ook het hele jaar door yoga gegeven worden, bijvoorbeeld wekelijks, om de week of 1 keer per maand. Een eenmalige les is ook mogelijk. Deze les kunnen we in overleg laten aansluiten op het thema waar de klas op dat moment mee bezig is.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.