Neem deel aan de workshop Shantala babymassage of volg thuis privéles babymassage

De positieve effecten van babymassage worden steeds bekender. Ook ziekenhuizen en consultatiebureaus raden het steeds vaker aan. Shantala babymassage is voor iedere baby geschikt. Het komt tegemoet aan de behoefte van huid-op-huidcontact van je baby en je maakt heel bewust contact. Beiden bevorderen een veilige hechting. Kindjes die veel huilen, onrustig of gespannen zijn, hebben er extra baat bij. Babymassage kan helpen krampjes te verlichten en kan een negatieve spiraal doorbreken bij bijvoorbeeld baby’s die moeilijk kunnen slapen.

Afhankelijk van je kindje en wat je zelf prettig vindt, kun je kiezen voor een eenmalige workshop of voor privéles bij je thuis.

shutterstock_103947887

Inhoud workshop babymassage

Tijdens de workshop leer je in 1,5 uur alle technieken van de Shantala babymassage. De les bestaat voor een deel uit het zelf masseren van je baby en de rest van de tijd worden technieken voorgedaan op de pop en vragen beantwoord. Tussendoor is er ruimte om je kindje te voeden of te laten slapen. De les wordt aangepast op de baby’s die er zijn. Om dit mogelijk te maken, houden we de groepen klein. Na afloop krijg je een duidelijke handleiding met plaatjes en muziek cadeau. Je hebt dan alles in huis om zelfstandig je baby te masseren.

De eerstvolgende workshops babymassage Haarlem staan gepland op:

I.v.m. het Coronavirus is de eerstvolgende groepsles pas na 1 juni gepland. Kun je niet wachten? Bestel dan nu de ONLINE cursus babymassage! Duidelijk en compleet. Zie: online babymassage.

♡ Maandag 15 juni 10:30 – 12:00 uur

Locatie: Sillemstraat 26 Haarlem (gratis parkeren of 3 minuten lopen vanaf bushalte Minahassastraat)
Leeftijd baby: vanaf 6 weken oud tot en met het moment dat je kindje gaat kruipen

Prijs: zie tarieven

Meld je snel aan via het contactformulier!

Review Babymassage Lois MReview Babymassage Aida SReview Babymassage Antje BReview Babymassage Natascha NReview Babymassage Claudia BReview Kimberley