Babymassage, peuteryoga en kleuteryoga

Hoera! Ons derde zoontje is geboren en alles gaat goed. Wat een rijkdom! Vanaf half februari 2020 pak ik alle werkzaamheden rustig, maar met liefde weer op.

Babymassage

Babymassage

♥ Op het moment geef ik alleen privéles babymassage. Achter de schermen zijn er allerlei nieuwe ontwikkelingen, binnenkort meer info daarover! De vraag naar privélessen is groot, dus loopt mijn agenda vanzelf vol. In overleg plannen we de data in. Klik hier voor meer informatie over privéles, of neem contact op via het contactformulier.

 

Peuteryoga en kleuteryoga

Peuteryoga kleuteryoga

♥ Hoewel ik de peuteryoga met veel plezier geef aan ouders en kinderen, heb ik besloten om het de komende maanden even alleen bij de kinderdagverblijven te houden. Ergens dit jaar zal ik de cursus peuteryoga voor ouder en kind zeker weer oppakken, dus mail bij interesse. Dan laat ik je weten wanneer het weer start.