Let op, van half oktober 2019 tot en met half februari 2020 ben ik met zwangerschapsverlof!
DSC05310

 

 

 

 

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. In november verwacht ik namelijk ons derde kindje. Vanaf half februari 2020 start ik weer met de lessen babymassage. De lessen peuteryoga waarschijnlijk iets later.

Babymassage, peuteryoga en kleuteryoga

Privélessen babymassage zijn altijd mogelijk. Die data worden in overleg gepland. Ik ben flexibel en pas me aan, aan het ritme van de baby.

Data van workshops en lessen peuteryoga en kleuteryoga staan wel vast. Onderstaand een overzicht van de geplande lessen:

Babymassage

Babymassage

♥ Van september 2019 tot en met februari 2020 zullen er geen groepslessen zijn, in verband met mijn zwangerschapsverlof. De privélessen babymassage zal ik misschien iets eerder oppakken. Zie Privéles voor meer informatie. En neem contact op bij interesse.

Peuteryoga en kleuteryoga

Peuteryoga kleuteryoga

♥ Van september 2019 tot en met februari 2020 zullen er geen lessen peuteryoga en kleuteryoga zijn, in verband met mijn zwangerschapsverlof.
Voor meer info, zie peuteryoga en kleuteryoga