Babymassage, peuteryoga en kleuteryoga

Alle cursussen zijn nu ook ONLINE te volgen!! ♡ Makkelijk, Duidelijk & Persoonlijk.

Babymassage

Babymassage

Workshop maandag 15 juni 10:30 – 12:00 uur*
Locatie workshops: Sillemstraat 26 Haarlem
* Natuurlijk afhankelijk van hoe de situatie dan is

♡ Privélessen plannen we in overleg. Deze gaan helaas op het moment ook niet door. Hopelijk na 20 mei weer wel. Natuurlijk wordt je kindje alleen maar groter en het zou in deze tijd JUIST fijn zijn om bewust met je kindje bezig te zijn d.m.v. babymassage. Daarom bied ik de cursus nu ook ONLINE aan! De ervaringen van andere cursisten met deze cursus zijn goed! Het bestaat uit 1: een uitgebreide en duidelijke instructievideo, 2: een duidelijke handleiding met plaatjes, 3: een contactmoment waarop je alles mag vragen over de technieken of over je kindje.
Zie voor meer info: online babymassage.

Peuteryoga en kleuteryoga

Peuteryoga kleuteryoga

Helaas kunnen de cursussen peuteryoga niet doorgaan, i.v.m. het Coronavirus. Het is ook moeilijk te voorspellen wanneer dit weer wel kan, omdat 1,5 meter afstand bewaren lastig te realiseren is.

Wel bied ik de cursus Miniyoga Online aan! Een volledige cursus yoga voor kinderen van 2,5 tot ongeveer 6 jaar. Zie voor meer info: Miniyoga Online

Update Coronavirus!

Vanwege het Coronavirus komen de lessen tot en met 20 mei te vervallen. Het is lastig te voorspellen wanneer alle cursussen en privélessen weer door kunnen gaan. We kunnen altijd onder voorbehoud alvast een afspraak maken voor juni. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we het nog verschuiven of annuleren.

Kun je niet wachten? Vraag dan naar de online cursus Babymassage en/of Miniyoga. Het zijn 2 complete cursussen die je makkelijk thuis kunt volgen, waardoor je toch momenten van bewust contact kunt creëren met je kind(eren) en aan de hechting en vergroten van het lichaamsbesef werkt.

Zorg voor elkaar! Liefs Sharon ♡

Voor nu alvast een kleine Baby yoga oefening die je thuis kan doen (voor het lichaamsbesef & plezier):