Privéles babymassage in je vertrouwde omgeving

Alle baby’s vinden babymassage fijn. Aangeraakt worden is voor baby’s een eerste levensbehoefte en is dus net zo belangrijk als voeding en slaap. Toch is ieder kindje anders en ik heb er daarom voor gekozen om naast de workshops, ook privéles aan huis te geven. Samen bekijken we welke technieken het prettigst zijn voor jouw kindje. Tijdens de les houden we rekening met het tempo en ritme van jouw kindje.

Inhoud privéles babymassage

De cursus privéles babymassage bestaat uit 3 lessen van 45 minuten. Iedere les masseer je je kindje en behandelen we een stukje theorie. We masseren op het moment dat voor je kindje het prettigst is. Direct bij binnenkomst, of liever na de uitleg. Het voordeel van privéles is dat we de les volledig kunnen aanpassen aan de behoeften van jouw baby.

Na 3 lessen beheers je alle technieken van de Shantala babymassage en daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met omvattende druk, voetreflexologie of baby yoga. Er worden thema’s behandeld, zoals lichaamstaal, darmkrampjes en doorkomende tandjes. Natuurlijk is er altijd ruimte voor eigen inbreng of vragen. Ook kun je je kindje tussendoor voeden of naar bed brengen. Wanneer je kindje te moe is, kunnen bepaalde technieken op de pop geoefend worden. Tijdens een privéles komt dit echter weinig voor. Je kunt aan de cursus babymassage deelnemen vanaf dat je kindje 6 weken oud is tot het moment dat je kindje gaat kruipen.

Tarieven en woonplaatsen

De privécursus babymassage kan ook als duo cursus gevolgd worden. Je volgt de lessen dan samen met een vriendin en krijgt allebei korting. Een eenmalige les is ook mogelijk. In een uur leer je dan de basis van de Shantala babymassage. Zie tarieven voor meer informatie.
(In overleg kunnen we de privécursus ook aanpassen naar 2 lessen)

De privéles babymassage wordt gegeven in onder andere Haarlem, Bloemendaal, Bentveld, Zandvoort, Velserbroek, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Heemstede, Hoofddorp, Halfweg, Zwanenburg, Badhoevedorp en Amsterdam. Woon je ergens anders, maar wel in de buurt? Neem contact op voor de mogelijkheden. Woon je verder dan 10 km van Haarlem af, dan wordt er €0,20 p.km. in rekening gebracht voor de reiskosten (met uitzondering van de eerste 10 km).

Review Babymassage Sandra Jansen

Review Babymassage Gina